KLEUR 

BEKENNEN

JE HAAR IN GOEDE HANDEN MET EEN HAARBEHANDELING IN Rosmalen

Wassen, knippen en drogen. Uiteraard neem je hiervoor plaats in een van onze kappersstoelen. Maar Kapsalon Ron's Haarmode biedt nog veel meer behandelingen aan voor je haar. Laat je bijvoorbeeld verwennen met een ontspannende wasmassage. Doe eens iets bijzonders met je haar voor dat ene feestje waar je al zo lang naar uitkijkt: laat het opsteken of laat hairextensions plaatsen. Ook voor een nieuwe haarkleur stap je onze salon in Rosmalen binnen.

Kleur bekennen

Bij Kapsalon Ron's Haarmode zijn we gespecialiseerd in folietechnieken om jouw haar in verschillende tinten te kleuren (op natuurbasis). Ga je voor blonde, balayage, fijne highlights of misschien wel voor een hele opvallende kleurrijke coupe? We geven je hoe dan ook altijd eerlijk advies over het kapsel en de kleur die het beste bij jouw gezichtsvorm en gelaatskleur past. Alles om jou met een positief gevoel onze kapsalon in Rosmalen uit te laten stappen. Dat is waar het bij ons om draait.

Heerlijke behandelingen voor je haar

Wil je je haar laten knippen, kleuren, opsteken of stylen? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je haar te laten behandelen bij Kapsalon Ron's Haarmode! Maak nu een afspraak bij onze kapsalon in Rosmalen.